2011. június 12., vasárnap

Summer Time: $$:))

Itt a vakáció^^. erre vártam már szeptemberben :DDD
Megint eltelt egy év:). Új suliban új embereket ismertem meg:) vannak akik szimpik de vannak akik nem :).de ez így megy nálam:D. Nyárra  különösebben nincsen még tervem:) de már eligérkesztem pár helyre:D megyünk fürödni majd a csajokkal:) zsííír lesz:) meg akkor még koncik is lesznek remélhetőleg*-* Ott leszek senki se állíthat meg:D Jah meg BFF-emel:P hülyülés ezerrel:) így suli közben nem tudtam vele annyit talizni sajnos:/ de most itt a nyár:) Megint visszatérnek a régi szép idők:).És Bea ! még annyit hogy csak így tovább:) büszke vagyok rád:) írd le a véleményed és szard le    hogy beléd kötnek:PP. Nagyon igazad van:) Ha ők meg nem látják be az igazad hát az ő bajuk:) A belső a legfontosabb ezt ne feledd soha:).
Remélem az idei nyáron már nem lesz annyira sok unatkozás mint tavaj:) mert akkor én nem tudom mit csinálok::D:D. nah mára ennyi:) 


Mindenkinek Kellemes Nyarat kívánok!!*-*   Vakáció!:) jeeaah

2011. június 5., vasárnap

visszatérés:).ezeréve írtam már:S

Újra jelentkezek :D Már eléggé itt volt az idejex) nemis értem magam miért hanyagoltam el ennyire ezt a dolgot:S Pedig ez fontos:). Húú nemis tudom hol kezdjem a sztorit:S. Ti már arról is lemaradtatok hogy egyáltalán réges régen összeálltam Chrissel:).De nem volt hosszú életű kapcsolat mert rájöttem hogy én nem szeretem őt úgy:/... szóval vége is lett ennek a kapcsolatnak kb 1 hónap után.De még mindig haverok vagyunk:). Utána nem sokkal Domi hívott a SZit-re. el is mentem:) jó volt. És ott megismertem a Benit,tök jól elvoltam vele meg minden,másnap meg Domi kérdezte tőlem a telószámom merthogy a Beni nem tudja,meg hogy mert szeretne velem talizni...Szóval megadtam a Dominak a telószámom és utána meg felhívott a Beni:) Találkoztam is vele egy párszor utána.És egy napon suli után mikor találkoztam vele ,megkérdezte hogy nem e jönnék vele össze. És azt mondtam hogy igen.De egy hétre rá már szétismentünk xD ..Dehogy miért ne kérdezzétek én se tudom a konkrét magyarázatot XD....Ennek a kapcsolatnak is vége lett X)..Úgynézki "Nincs szerencsém a szerelemben, nincs szerencsém "..xdd.  Mostanában már egy ideje péntekenként feljárok Szitre:) Jól szoktam magam ott érezni.:). 
Most pénteken volt SP és Fluor koncert:). Zseniális volt:D  SP-től sikerült szereznem autogramot*-*.Nagy az öröm:).De azt utálom ha valaki azért ítél el mert voltam SP és Fluor koncin...merthogy Buzik...pfff...Ez annyira gáz már ... Csak adnak a megjelenésükre...-.-..Az nem azt jelenti hogy buzik..a primitív emberek tudatáig ez nem jut el;). A konci után Domival még felnéztünk egy kicsit  Szitre:). Igaz kevés idő volt de akkor is jó volt:). 


Mostantól nem fog érdekelni mások véleménye ...Mostanáig túl sokat is adtam rá:/..de rájöttem hogy ennek semmi értelme..Csak azoknak a véleményére adok már csak akik fontosak számomra:) És már csak azokban bízok akik tényleg megérdemlik.Így nem érhet csalódás^^,



Nah tömören összesűrítettem az utóbbi időben történteket:).Lehet pár dolgot kihagytam belőle de a fontosabb momentumok itt vannak:).. na sziasztok<3 pusziii:) XOXO